Afslibning af gulve


Har du brug for en gulvafslibning?

Hvis du i øjeblikket står og mangler hjælp til gulvafslibning, så kan vi som din gulvlægger i  Nordjysk Gulvmontage Aps hjælpe dig med projektet. Vores gulvfirma er beliggende i Vadum nær Nørresundby, og vi kører gerne ud til kunder i Aalborg og selvfølgelig resten af Nordjylland.

Vi kan lave alle former for afslibning af gulv. Har du for eksempel gamle trægulve, der trænger til en kærlig hånd? Så sørger vi for at give dem et helt nyt liv.

Vi giver dine gulve en kærlig hånd alt efter behov. Gulvafslibning er generelt en ideel mulighed, hvis du ønsker at bevare husets stil, samtidig med at du gerne vil spare pengene til helt nye gulve. Vi bruger lak, olie, lud, sæbe og voks i vores arbejde. 

Hos nordjysk gulvmontage tilbyder vi:

20 års arbejde og erfaring

Afslibning af gulve og afhøvling

Rengøring og behandling

Hvad koster gulvafslibning?

Vores priser på gulvafslibning afhænger altid af flere faktorer – heriblandt opgavens omfang. Det vil sige, at vi ikke kan give dig en endelig pris med det samme. Vi har en procedure, der hedder sig, at vi starter med at have en dialog om dine ønsker og behov til en kommende gulvslibning.

Når vi har talt om dine ønsker, tager vi efterfølgende ud og vurderer opgaven og måler op. Når vi har gjort det, sørger vi for at beregne ud fra blandt andet m2 og eventuelt ekstraopgaver som lakering af gulvet. Derefter sender vi et uforpligtende tilbud og en billig pris på slibning af gulve.

Har du længe drømt om at forvandle dit gamle, mørke gulv af parket til en lysere og mere eksklusiv udgave med charme? Så står vi klar til at udføre opgaven for dig. Vi garanterer et godt håndværk fra start til slut. Vi kan desuden også stå for din lægning af trægulv.

Mangler du flere informationer

Hvis du har flere spørgsmål til vores arbejdsprocedure i forbindelse med gulvafslibning, priser eller bare gerne vil drøfte dine muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Ring til Per på telefon 23 62 79 60. Du kan også sende en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontage.dk.​

Her sliber Per et trægulv, det gør en kæmpe forskel.
​Vi tog dette billede for at du rigtig kan se, hvor flot og lyst et trægulv kan blive ved en slibning.