Gulvtæpper og tæppefliser


Montering af gulvtæppe i alle salgs boliger


Vi gør tæppemontering nemt og bekvemt

Skal du have nyt gulvtæppe eller tæppefliser? Nordjysk Gulvmontage Aps kommer ud til dig med prøver, måler op og udarbejder et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din tæppemontering. Vores gulvfirma er beliggende i Vadum, og vi kører gerne til Nørresundby, Aalborg og selvfølgelig resten af Nordjylland.

Vores ydelser inkluderer:

  • Lægning af tæppefliser
  • Montering af alle typer gulvtæpper
  • Salg og lægning af flere typer gulve
  • Gratis opmåling og præsentation af farveprøver

Mange års erfaring med montering af gulvtæpper

Vi forhandler flotte tæpper og tæppefliser fra en lang række producenter, og så står vi for montering af dit nye gulvtæppe. Fordelen ved at vi kommer ud til dig med prøverne er, at du kan se de forskellige typer og farver i dit eget hjem sammen med dine møbler.

Vores team har igennem tiden stået for montering af gulvtæpper for alt lige fra private til erhvervskunder og boligforeninger. Hos os finder du et kæmpe udvalg, så vi garanterer dig, at du finder et tæppe, der falder i din smag.

Vil du have et godt tilbud på tæppemontering?

Vores priser på tæppemontering afhænger altid af flere aspekter, bl.a. størrelse og materiale. Én ting er dog sikkert: Hos os er du garanteret en høj kvalitet og professionel rådgivning fra start til slut, så vi kan altid finde en løsning, der matcher din smag og dit budget. Vi hjælper også gerne med montering af tæppe på trappe.

Du er altid velkommen til at kontakte os for flere informationer eller et uforpligtende tilbud på lægning af gulv og tæpper.