Linoleumsgulve


Linoleumsgulv til boligen eller virksomheden

Overvejer du at få lagt et linoleumsgulv? Hos Nordjysk Gulvmontage er vi eksperter i at lægge linoleumsgulve, og vi lægger også gerne et flot gulv hjemme hos dig eller i din virksomhed.

Linoleum anvendes i tørre rum i skoler, på sygehuse, på kontorer og i butikker samt i boliger. Det kan for eksempel være i et køkken. Vi er professionelle gulvlæggere med base i Vadum, som servicerer både private og erhverv, og vi kommer hos kunder i blandt andet Nørresundby, Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Fem års slidgaranti på alle klassificerede gulve

En linoleumsbelægning er hård at gå på og kan også larme en del, men fordelen er, at gulvet er slidstærkt og nemt at gøre rent. Vi kan optimere gangkomforten og dæmpe trinlyden på dit linoleumsgulv, hvis du ønsker det. Vi yder fem års slidgaranti på alle klassificerede typer af linoleum.

Der er forskellige krav til linoleum, som afhænger af anvendelsen. Linoleum, der anvendes som gulvbelægning, skal for eksempel være CE-mærket. Der er også krav om speciel dokumentation, hvis det benyttes som gulvbelægning på flugtveje og andre områder med krav til brand og røgudvikling. Vi giver gerne råd og vejledning om reglerne.

Vi kan også levere linoleumsgulve, som fungerer som en elektrostatisk afledende gulvbelægning, hvis gulvene skal anvendes i rum, hvor der er krav til personafladning. Vi oplyser gerne om belægningernes elektriske modstandsevne.

Tips til rengøringen: Linoleumsbelægningens overflade er glat og nem at renholde. Linoleum skal beskyttes mod langvarige fugtpåvirkninger og påvirkning af alkaliske stoffer såsom visse rengøringsmidler og opløsningsmidler. Vi er altid behjælpelige med information om, hvordan du plejer dit nye gulv bedst.

Hvad koster linoleumsgulv?

Vores priser for at lægge et linoleumsgulv afhænger af den eksisterende belægning eller overflade, herunder tilstanden af selve gulvet. Dertil kommer dine eventuelle særlige ønsker og behov til for eksempel gangkomfort, trinstøj og personafladning.

Få et tilbud på en linoleumsbelægning

Kontakt os gerne for at høre om de mange muligheder, hvis du ønsker en linoleumsbelægning. Vi kan også lægge et tæppe, et korkgulv eller et nyt trægulv. Eller du kan overveje at få lagt vinylgulve. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for eksempelvis en linoleumsbelægning.

Du kan kontakte os på telefon 2362 7960. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk

​.

Her har vi lavet en flot trappe med linoleum og messingforkanter.
Her er vi ved at lave et ledende linoleumsgulv i et laboratorium. Vi bruger kobbertråd, ledende lim og ledende belægning, så man ikke får statisk elektricitet.

“Jeg vil til enhver tid bruge Nordjysk Gulvmontering. Gode folk med mange års erfaring.”