SildebensgulveSildebensgulv – Det elegante og stilrene trægulv

Drømmer du om at få et elegant sildebensgulv? Hos Nordjysk Gulvmontage kommer vi gerne ud til dig for at lægge et elegant, tidløst og stilrent sildebens-gulv.

Vi har over 20 års erfaring med at lægge alle typer gulve for private og erhverv, og vi servicerer kunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og andre steder i Nordjylland.

Vælg mellem mange forskellige farver og designs

Vi forhandler sildebensgulve i flere forskellige farver og designs, og de er alle i høj kvalitet. Desuden har de et tidløst, stilrent og klassisk design, der aldrig går af mode. Samtidig kan et massivt trægulv af sildeben holde til mange års slid.

Et fuldlimet sildebensgulv giver det bedste og mest behagelige gulv at gå på, og det vil ligge fast sommer og vinter. Desuden er der mulighed for, at sildebensgulvet kan lægges gennem hele huset uden skinner i dørene. Det er også muligt at få eksempelvis et vinylgulv eller et laminatgulv med samme design.

Tips til rengøringen: Brug altid en sæbe, der passer til overfladebehandlingen på gulvet. Husk at sætte filtdupper under møblerne for at undgå ridser på dit nye gulv. Vi er gerne behjælpelige med oplysninger om, hvordan du passer og plejer dit gulv bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på et flot sildebensgulv

Du er velkommen til at få mere at vide om vores produkter, ydelser og priser. Vi tager gerne en snak, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris for et sildebensgulv. Vi tilbyder også gulvafslibning af sildebensgulve.

Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til 
e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk.

“Vi har lige fået lagt nyt trægulv af Per, et superflot arbejde og holder han holder hans aftaler. Bedste anbefaling herfra.”