Opretning af gulv


Opretning af gulv – Spartling af undergulve

Leder du efter en gulvlægger, som tilbyder opretning af gulv? Hos Nordjysk Gulvmontage er vi gulveksperter, og vi nivellerer gerne dit betongulv med flydespartel, før der bliver lagt en ny gulvbelægning. Dermed bliver dit nye gulv helt plant.

Vi servicerer både privat- og erhvervskunder, og vi kommer i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Få en plan gulvbeklædning uden ujævnheder

Opretning af trægulve sker typisk ved hjælp af afhøvling og afslibning, men der kan være behov for spartling af gulv, hvis der er tale om et ujævnt eller hullet undergulv af træ eller beton. Det sikrer, at den nye gulvbelægning bliver jævn, og at den ikke bliver unødigt belastet af ujævnhederne.

Vi tilbyder opretning af undergulv med flydespartel, og vi lægger også gerne det nye gulv. Det kan for eksempel være et laminatgulv, et linoleumsgulv eller et vinylgulv med videre. Derudover laver vi vådrumssikring. Vi lægger med andre ord de fleste typer gulve i boliger og erhvervsvirksomheder.

Kvaliteten er altid i top hos os, uanset om det er en stor eller lille gulvopgave, og vi tilbyder naturligvis råd og vejledning. Dertil kommer, at vores priser for opretning af gulv er både konkurrencedygtige og rimelige.

Få et tilbud på opretning af gulv med flydespartel

Du er velkommen til at få mere information om nivellering af undergulve og om de mange muligheder for en ny gulvbelægning. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for opretning af gulv med flydespartel. Du kan ringe til os på telefon: 2362 7960 for at aftale det nærmere forløb, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk.​