Tæppe på trappe


Montering af tæppe på trapper

Gør hjemmet sikkert med montering af tæppe på trappen

Der er mange fordele ved at bruge tæpper i sit hjem – især når det gælder trapper. Trapper med glatte trætrin kan forårsage grimme faldulykker, både hvis du er ældre, hvis du har små børn, eller hvis dine teenagere har for travlt på vejen ned.

Montering af tæppe på trappe gør den til et langt mere sikkert sted at færdes. Hos Nordjysk Gulvmontage kommer vi gerne ud og hjælper.

Montering af tæpper er ikke så nemt, hvis det skal gøres pænt, og på en trappe er det ekstra vigtigt, at tæppet ligger plant og fast. Med en professionel gulvlægger er du sikker på et godt resultat. Nordjysk Gulvmontage kører i Nørresundby, Aalborg, Gug og i hele Nordjylland – og vores priser er lige så gode som vores gulvlæggere.

Gulvtæppemontering sparer på varmeregningen og dæmper lyden

Udover sikkerheden er der mange andre fordele ved tæpper. Tæpper isolerer, så har du en kold kælder under din trappe, kan du spare penge ved at bestille os til montering af tæppe på trappe. Du får heller ikke et chok om morgenen, når du træder ud på trappen, for tæpper er lune og bløde for dine bare fødder. Endelig dæmper et gulvtæppe lyden, så hvis du har brug for et mere roligt indemiljø, er montering af tæppe på din trappe et godt valg.

KONTAKT OS FOR PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Det er ikke ligegyldigt, hvilken type tæppe, du vælger. Det kan vi vejlede dig om. Til gengæld fås tæpper i alle prisklasser og farver, så der er garanteret et, du vil kunne lide. Hvis du er nysgerrig, er du velkommen til at kontakte os Så giver vi et godt tilbud og en god pris på din tæppemontering.