Akustik-gulve


Akustik – gulve forbedrer lydakustikken

Overvejer du muligheden for at få lagt akustik-gulve? Hos Nordjysk Gulvmontage ApS har vi mange års erfaring med alle former for gulvarbejde, og vi lægger gerne et gulv, som forbedrer lydakustikken i din bolig eller i dine erhvervslokaler.

Vi lægger gulve hos privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og alle andre steder i Nordjylland.

Bedre indeklima i boligen eller på kontoret

Fordelen ved et akustik-gulv er, at det, som navnet siger, forbedrer akustikken i et rum ved at mindske både trin- og rumstøj. Dermed vil gulvet give et bedre indeklima i boligen eller på kontoret.

De fleste typer akustik-gulve har samtidig en behagelig og naturlig affjedring, der aflaster ens led og rygsøjle. En sidegevinst er, at disse gulve har en isolerende effekt, der gør overfladen lun at gå på.

Vi kan levere akustikbelægninger i forskellige materialer og i mange varianter. Vi kan blandt andet lægge belægninger, som ligner trægulve med videre. Du kan også vælge linoleumsgulve, hvis det er til et køkken eller lignende. Det kræver blot, at vi optimerer gangkomforten og dæmper trinlyden på linoleumsgulvet.

få et tilbud på et eller flere akustik-gulve

Kontakt os gerne for at høre mere om akustik-gulve og om vores priser. Vi tager gerne en god snak, hvorpå vi kan sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede akustik-gulv. Du kan ringe til os på telefon 2362 7960 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk.