Vådrumsvinyl og homogenvinyl


Vådrumsvinyl og homogenvinyl

Er du på udkig efter vådrumsvinyl til dit bryggers, badeværelse, industrikøkken eller andet? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Nordjysk gulvmontage Aps tilbyder vi vådrumsvinyl. Vores gulvfirma ligger i Vadum, men vi kører også til resten af Nordjylland.

I et vådrum er det altid en fordel at vælge materialer, der kræver mindst vedligeholdelse, og som er i stand til at have en lang holdbarhed. Det gør sig også gældende for det gulv, du vælger at lægge i fugtige rum som blandt andet industrikøkkener, badeværelser og bryggerser.

Derfor forhandler vi vinyl til de rum, hvor der typisk er ekstra høj fugtighed. Vi tilbyder vinyl i mange forskellige farver og ikke mindst priser. De sidste 20 år har vi og vores dygtige team lagt vinyl for mange forskellige kunder – både private, industri- og erhvervskunder samt boligforeninger.

Vi tilbyder:

  • Bred viden om gulve
  • Stor erfaring med lægning af gulve
  • Professionel rådgivning fra start til slut
  • Stor udbud af materialer
  • Rimelige priser

​​Vælg imellem forskellige vådrumsvinyl

Vi har som sagt mange forskellige farver at vælge imellem efter behov og ønsker. Har du svært ved at vælge den rette farve, sørger vi selvfølgelig for at vejlede dig fra start til slut.

For os er kundetilfreds en vigtig faktor i vores arbejde. Derfor sørger vi også for at komme ud til dig, inden vi går i gang med projektet. Her måler vi op og kommer med gulvprøver, da det så er nemmere for dig at vurdere, hvilke materialer du er mest til.

Når vi har været forbi dig, og vi har drøftet dine ønsker og behov til gulvlægning i vådrumsrum, beregner vi en pris og et skræddersyet tilbud. Tilbuddet vil være uforpligtende.

Mangler du informationer? kontakt os og hør mere

Har du yderligere spørgsmål til vores udbud af vinyl, montering, priser eller andet i forbinde med lægning af vådrumsvinyl? Så hører vi meget gerne fra dig. Ved at vælge vinyl som gulv i et vådrum garanterer vi dig for, at det holder i mange år.

Ring til Per på telefon 2362 7960. Du kan også sende en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontage.dk for et uforpligtende tilbud.