Slidstærkt gulv


Slidstærkt gulv – vi lægger alle typer gulve

Har du behov for et slidstærkt gulv? Hos Nordjysk Gulvmontage har vi monteret flotte og slidstærke gulve i over 20 år. Vi laver også gerne en perfekt gulvløsning for dig, der passer til dine behov. Vi monterer gulve hos både private og erhverv i blandt andet Gug, Nørresundby og Aalborg samt i resten af Nordjylland.

Vælg mellem alt fra træ, laminat, vinyler eller LVT

Der er mange muligheder, når du skal have et nyt gulv. Alle vores gulve har en stor holdbarhed, men nogle gulve er mere velegnede til store belastninger end andre. Det kan for eksempel være til køkken, entre eller fordelingsgang. Det kan endvidere være til et hjem med større hunde. Et slidstærkt gulv er også velegnet til et butikslokale eller et kontor med videre.

Det er forskelligt fra kunde til kunde, hvad der er den bedste løsning, og det afhænger også af dine ønsker til æstetik, komfort og andre forhold. Du kan for eksempel vælge et traditionelt trægulv såsom sildeben eller parket. Men du kan også vælge især et laminatgulv eller måske et linoleumsgulv. Vi tilbyder professionel vejledning om valg af gulvbelægning og om vores priser.

Få et tilbud på montering af et slidstærkt gulv

Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi kommer gerne med inspiration og gode råd. Herefter kan vi sende et skræddersyet tilbud med en god pris for montering af et slidstærkt gulv. Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk