Erhvervsløsninger

Vi laver også kontor og vådrumsgulve

Slidstærke gulve er Alfa og Omega der hvor mange mennesker har sin daglige gang. Bare forestil dig hvad et gulv i en børnehave bliver udsat for hver dag, eller gulvet i den lokale fiskebutik, som skal kunne beskytte bygningen mod vand. Helt anderledes ser det ud på et kontor eller i boligforeningen, hvor et tidløst look, der kan stå mål med nye lejere og nye behov. Hos Nordjysk Gulvmontering kan vi klare alle udfordringer, og står altid klar til at rådgive dig, så vi sammen finder den bedste løsning. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud, før du tager stilling til fremtidens gulvløsninger. 

Kontor/Erhverv

Et gulv kan indgyde varme og nærvær på kontoret, det kan skabe et stilrent udtryk i ny butik og give kunderne en fornemmelse for kvalitet, i det de træder igennem døren. Et gulv sætter rammen for kontoret eller erhvervet, derfor er der mange ting, som skal tages i betragtning. Der er mange muligheder på markedet, men ikke alle er lige egnede, til det du søger. Derfor stiller vi vores ekspertise til rådighed, når du skal vælge den løsning, som passer bedst til dit mål.

Institution/vådrum

Gulve i institutioner og vådrum, er særligt udsatte for mange bakterier og mennesker. De skal derfor ikke bare være slidstærke, men også være nemme at rengøre. Derfor anbefaler vi at vælge et gulv designet til formålet. Dette kan evt være en vådrumsvinyl. Er du i tvivl, hjælper vi gerne med at afdække dine behov.

Boligforeninger

En boligforenings gulve ser mange lejere igennem årene, derfor er slidstærke gulve klart at foretrække. Lige så vigtigt er det, at de er nemme at vedligeholde, så lejlighederne aldrig står tomme. Vi har den perfekte løsning til netop jeres forening.

Vi tilbyder alt indenfor montering/salg af: træ, laminat, vinyl, vådrumsgulve, tæpper, tæppefliser, granit, linoleum, spartling/opretning af undergulv, korkgulv, afslibning af trægulve, samt behandling af lak – lud – olie -sæbe. Har I behov for rådgivning til jeres nye gulvløsning så kontakt os gerne, så kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.