Trægulve


FÅ EN PROFESSIONEL LÆGNING AF MASSIVE TRÆGULVE

Skal du have lagt nyt gulv? Og drømmer du om massive trægulve? Så står vi som gulvlægger klar til din lægning af trægulv. Vores virksomhed er beliggende i Vadum, og vi kører gerne ud til kunder i Nørresundby, Aalborg og resten af Nordjylland.

Der findes alverdens forskellige trægulve at vælge imellem. Ikke nok med, at beslutningsfasen kan trække ud, så kan lægning af trægulv også være lidt af et projekt for mange. Især hvis det drejer sig om store eller flere rum. Vi forhandler trægulv fra mange populære producenter, og så står vi selvfølgelig også gerne for lægning af trægulv, når du har valgt, hvordan det skal se ud.

Vi har med tiden lagt mange forskellige trægulve for både private boligejere, erhvervskunder og boligselskaber. Derfor kan du forvente et solidt håndværk og flotte resultater, for eksempel hvis du kunne tænke dig smukke, massive trægulve til din stue. Vi forhandler også vinylgulv, laminatgulv og linoleumsgulv.

Vi tilbyder:

  • Lægning af gulve
  • Klargøring før lægning
  • Stor viden om trægulve og lægning
  • Professionel behandling uanset opgavens omfang

Stort udvalg af massive trægulve

Som sagt er udbuddet stort, når det kommer til at vælge det rette trægulv. Vi forhandler og lægger gulve til enhver smag. Derfor kan du vælge imellem mange forskellige træsorter, farver og strukturer, heriblandt vores populære massive trægulve.

Når vi kommer ud til dig og skal lægge gulv, tilbyder vi samtidig en overfladebehandling alt efter behov. Derudover sørger vi altid for at komme forbi, inden vi går i gang med projektet. Her måler vi op og kommer med gulvprøver, som du kan godkende inden start.

For os er det vigtigt, at du er tilfreds med resultatet. Derfor kan du forvente høj service allerede i det øjeblik, vi taler sammen første gang. For os er det nemlig alfa og omega at imødekomme vores kunders behov og ønsker, så du får det resultat, du ønsker. Vi kan også stå for din gulvafslibning.

Få et tilbud på lægning af trægulv

Hvis du har flere spørgsmål til vores gulvtyper eller lægning af massive trægulve og priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser vil nemlig blandt andet afhænge af, hvorvidt vi skal lægge gulvet på strøer eller beton samt retning.

Ring til Per på telefon 2362 7960. Du kan også skrive en e-mail til kontakt@nordjyskgulvmontage.dk for en god pris og et uforpligtende tilbud.