Dampspærregulv


Dampspærregulv beskytter mod fugt

Skal du have et dampspærregulv? Hos Nordjysk Gulvmontage har vi stor ekspertise inden for gulve og dampspærrer, og vi kan også sikre din bolig med et flot gulv med dampspærre. Dermed forhindrer du fugt i at trænge ned i bygningskonstruktionen. Vi ordner gulve hos både private og erhverv i blandt andet Gug, Nørresundby og Aalborg samt i resten af Nordjylland.

Forhindrer luften i at kondensere under gulvet

Et dampspærregulv er kort sagt et gulv, hvor der er monteret en fugtspærre under gulvet. Den forhindrer, at den varme og fugtige luft fra husets opholdsrum ikke trænger ned i gulvet og bliver til kondensvand. Det kan medføre fugt, skimmel og råd i huset.

Effektiv isolering og tætte huse har medført et behov for fugtspærrer, idet den varme rumluft ikke længere kan sive ud. Derfor vil den fugtige luft kunne trænge ned i isoleringen i bygningskonstruktionen. Her vil luften kunne kondensere, når den bliver afkølet.

Du bør altid anvende en fugtspærre, hvis du har et trægulv på strøer, som ligger på et etagedæk af beton. Det er også vigtigt med en fugtspærre i gulv med gulvvarme. Der kan være andre situationer, hvor det ikke er nødvendigt med dampspærre i gulvet.

Hør mere om muligheden for et damspærregulv

Kontakt os for at høre nærmere om muligheden for fugtspærre i gulvet og om vores priser for at lave dampspærregulve. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på et dampspærregulv. Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at få yderligere information. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk.