KorkgulvKorkgulv er lavet af naturmateriale

Drømmer du om at få et korkgulv? Hos Nordjysk Gulvmontage ApS er vi eksperter i gulvarbejde, og vi kommer gerne ud til dig for at lægge kork på gulvet. Dermed får du et levende og behageligt naturmateriale, der samtidig er trindæmpende.

Vi har mere end 20 års erfaring som gulvlæggere, hvor vi har lagt gulve hos både private og erhverv. Vi lægger gulve hos kunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og mange andre steder i Nordjylland.

Få et behageligt, elastisk og slidstærkt gulv

Kork er lavet af bark fra træer, og derfor er det et naturmateriale. Samtidig er det et behageligt, elastisk og slidstærkt materiale, der er lunt at gå på med bare tæer. Dertil kommer, at det er vedligeholdelsesvenligt og nemt at holde rent.

Vi kan levere korkbelægninger i mange varianter. Du kan for eksempel vælge den klassiske naturkork, men du kan også vælge en belægning, som ligner trægulve eller klinkegulve. Et kork-gulv er velegnet til alt fra dit køkken til dagligstuen, og det er velegnet til gulvvarme. Det kan ligesom tæppefliser eller laminatgulve lægges oven på det eksisterende gulv.

Du kan naturligvis også vælge et vinylgulv, et linoleumsgulv eller måske et parketgulv. Vi tilbyder lægning af alle slags gulve i forbindelse med en renovering eller blot en forbedring.

Kontakt os for at få et tilbud på et korkgulv

Du er velkommen til at høre mere om de mange spændende muligheder, som kork byder på, og vi tager også gerne en snak om vores priser. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud på lægning af et flot kork-gulv. Du kan ringe til os på telefon 2362 7960. Du kan også skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk for en god pris!