Laminatgulve


Laminatgulv – naturtro og vedligeholdelsesfrit

Vil du gerne have lagt et laminatgulv? Hos Nordjysk Gulvmontage er vi eksperter i gulve, og vi har over 20 års erfaring med at lægge gulve hos utallige kunder. Vi lægger også gerne et naturtro og vedligeholdelsesfrit gulv af laminat hos dig. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og andre steder i resten af Nordjylland.

Vælg mellem mange farver og forskellige overflader

Moderne laminat er meget naturtro og yderst holdbart. Samtidig lyder gulvet som et almindeligt trægulv, når man går på det. Dertil kommer, at det er vedligeholdelsesfrit, og at det ikke falmer i sollys. Garantien på de fleste højtrykslaminatgulve løber fra 25 år til livstid ved privat brug.

Vi kan levere et laminatgulv i stort set alle tænkelige farver eller med en række forskellige overflader, så det ligner for eksempel træ eller klinker. Det kan være et godt alternativ til trægulve. Der er også mulighed for at vælge specielle mønstre. Laminatgulve er mere holdbare i en bolig end et vinylgulv, et linoleumsgulv og især tæppefliser.

Tips til rengøringen: Brug altid en hårdt opvredet klud og lidt universalrengøringsmiddel i en spand med lunkent vand.

Hvad er et laminatgulv?

Laminat, som også kaldes for højtrykslaminat, består af adskillige lag papir og harpiks, som er varmebehandlet. Den høje varme har presset lagene hårdt sammen til en fast plade.

Et laminatgulv er meget modstandsdygtigt og kan tåle at blive brugt. Derfor bliver det også brugt som bordplader. Det er velegnet i for eksempel et køkken, en kælder eller en fordelingsgang med videre.

Få et tilbud på et gulv af højtrykslaminat

Du er velkommen til at få en snak om gulve og priser samt om fordelene ved laminat. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for et gulv af højtrykslaminat. Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at høre mere og for at lave en aftale, eller du kan skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk.

“Tak for et flot gulv, vi kan kun anbefale jer til andre. 10 stjerner fra Brovst.”