Parketgulve


Parketgulv – vælg mellem flere træsorter

Overvejer du, om du skal have et parketgulv i hjemmet? Hos Nordjysk Gulvmontage lægger vi gerne flotte parketgulve hjemme hos dig. Du kan vælge mellem flere træsorter, hvor gløden er helt unik.

Vi har lagt gulve i over 20 år, og vi har privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og andre steder i Nordjylland.

Stavene i parket gør gulvet mere levende

Parketgulve fås i forskellige træsorter, hvor glød og farver er helt unikke. Parketgulvet kan lægges i det klassiske sildebensmønster eller som et almindeligt trægulv. Et bræt består typisk af tre stave, og det er med til at gøre gulvet mere levende.

Et parketgulv er lavet af træ, men træet udvider sig og trækker sig sammen afhængigt af temperatur og luftfugtighed. Derfor lægger vi stor vægt på at vælge de helt rigtige materialer, så gulvet kan holde i mange år frem i tiden. Vores gulve har et tidløst design, og derfor vil du også blive glad for det i mange år.

Tips til rengøringen: Brug altid en sæbe, der passer til overfladebehandlingen på dit nye gulv, og brug altid en hårdt opvredet klud. Husk at sætte filtdupper under møblerne for at skåne gulvet mod mærker. Vi tilbyder desuden afslibning af gulvet, hvis der bliver behov for det.

Hvad er parketgulv?

Et parketgulv består af tre forskellige lag, hvor det øverste lag er et slidlag, det midterste lag er en tykkere kerne, og det nederste er et tyndt bundlag.

Det øverste slidlag består typisk af tre korte og smalle stave, som ligger ved siden af hinanden. Stavene kan være lavet af for eksempel eg eller ask. Det er også muligt at lægge et laminatgulv eller endda et vinylgulv, som ligner et sildebensgulv.

Få et uforpligtende tilbud på et klassisk gulv

Parketgulve er klassiske i danske hjem, og vi fortæller gerne mere om de mange muligheder og om vores priser. Vi udarbejder også meget gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du ønsker et klassisk gulv.

Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk