Vinylgulve


Vinylgulv – flot og nemt at vedligeholde

Kunne du tænke dig et nyt vinylgulv? Hos Nordjysk Gulvmontage lægger vi gerne en flot vinylbelægning hjemme hos dig eller i din virksomhed.

Vi har over 20 års erfaring med at lægge vinylgulve, som er nemme at vedligeholde. Vi udfører gulvarbejde for privat- og erhvervskunder i blandt andet Gug, Nørresundby, Aalborg og alle andre steder i Nordjylland.

Vælg mellem mange mønstre og udtryk

Vinylgulve kommer i mange forskellige udtryk, og derfor kan du være sikker på at finde et udtryk, der passer til dit hjem. Du kan få mønstret vinyl, du kan få vinyl, der ligner klinke- eller trægulve, og du kan få det med højglans-look eller med prægning.

Mulighederne er mange, men fælles for alle vinylbelægninger er, at de er hårdføre, bløde at gå på og nemme at rengøre. Vi forhandler vinylgulve fra mange populære producenter, og derfor har vi også et gulv, der passer til din smag og dine behov. Vi står naturligvis for alt lige fra levering til montering.

Vi tilbyder ligeledes lægning af vådrumsvinyl, men du kan også vælge andre typer gulve såsom laminatgulve eller tæppefliser. Du kan desuden vælge et linoleumsgulv eller et parketgulv.

Tips til rengøringen: Brug et par dråber opvaskemiddel i en spand med lunkent vand, men brug aldrig brunsæbe eller sæbespåner på dit vinyl.

Hvad er vinylgulv?

Et vinylgulv kaldes også for et PVC-gulv, og det minder om linoleum. Nogle af fordelene ved vinyl er, at det er slidstærkt og vandfast. Det er også mere modstandsdygtige overfor fugt og pletter, end linoleumsgulve er. Derfor er vinyl ideelt til køkkenet, bryggerset eller entreen. Det er i øvrigt velegnet til gulvvarme.

Få et uforpligtende tilbud på et vinylgulv i hjemmet

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om fordelene ved vinyl og om vores priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for lægning af en vinylbelægning i dit hjem. Du kan ringe på telefon 2362 7960 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail kontakt@nordjyskgulvmontage.dk. Vi ser i den grad frem til at hjælpe dig med dit vinylgulv!

Her får en kunde i Svenstrup lagt nyt, flot vinylgulv i sit køkken.
Her har vi spartlet gamle klinker over to gange, hvorefter vi har limet denne flotte vinyl på.
“De bedste anbefalinger til Nordjysk Gulvmontage”