Få rådgivning af en professionel gulvlægger


Vores virksomhed er beliggende i Gug (Aalborg), men vi kører gerne ud til kunder i hele Nordjylland. Vi tilbyder professionel rådgivning og godt håndværk fra start til slut fra vores egne medarbejdere. Vi er gulvlæggere med mere end 20 års erfaring, og sammen med vores hold af dygtige håndværkere kan vi udføre alle former for gulvlægning eller gulvslibning. Derfor er vi et oplagt valg, hvis du står og har brug for hjælp til lægning af gulv.

​Vi hjælper både private kunder, erhvervskunder og boligforeninger. Hos os er kvaliteten altid i top, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi forhandler og lægger alt lige fra vådrumsvinyl, tæpper, linoleumsgulv, kork-gulv, akustisk-gulv, vinylgulv, sildebensgulv, parketgulv, damspærregulv, slidstærkt gulv, laminatgulv,  trægulve og laminatgulve fra en lang række forskellige producenter. Vi tilbyder naturligvis også opretning af gulv.

Indhent et tilbud på gulvservice eller send et billede af det gulv du drømmer om!

Hvad koster en gulvlægger?

Som erfaren gulvlægger sørger vi for at imødekomme dine behov og ønsker, så du får det resultat, du drømmer om. Vores priser er derfor konkurrencedygtige og rimelige.

Din pris vil blandt andet afhænge af materialer, timepris og øvrige ressourcer. Derfor kommer vi først forbi dig med gulvprøver og opmåling, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud pr. mail.

Hvorfor vælge os?

Erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring med gulvlægning og kan udføre alle former for gulvlægning eller gulvslibning.
Vi hjælper både private kunder, erhvervskunder og boligforeninger.

Teamet

Vi er et lille hold med kompetente og dygtigte håndværkere, hvor ingen opgave er for svær eller stor.
Kvaliteten er for os det vigtigste, uanset hvilket opgave det drejer sig om.

Rådgivning

Personlig rådgivning fra start til slut. Vi kommer ud og finder den bedste løsning til netop dig, så du står tilbage med netop den løsning du ønskede.
Kontakt os på mail eller telefon og hør mere.


Vi lægger gulve fra bl.a.